Muziek en duurzaamheid verbinden

Van Hall Larenstein • Collin Timmer
Alle doelen

Collin Timmer studeert Bosbouw management aan de Van Hall Larenstein in Velp. Naast zijn studie heeft hij een gróte passie voor muziek. Zijn muziekinteresse is enorm divers en breed, van metal tot opera en van instrumental tot dance. Daar is hij dan ook erg veel mee bezig naast zijn studie, waar de focus bij dat laatste voornamelijk op duurzaamheid ligt.

Ik hoor je denken. Huh, hoe heeft duurzaamheid te maken met muziek?! Muziek bestaat praktisch uit wiskunde. Alle elementen die er in zitten. Noten, ritme en verloop, maar muziek bestaat ook uit natuurkundige elementen, zoals geluidsgolven. Deze wiskundige en natuurkundige inzicht zie je ook overal terug in de natuur.

Tijdens een 3 uur durende les over duurzaamheid, kan je een pauze in stilte houden. Maar met muziek en ook nog met de link naar duurzaamheid is nog veel leuker! Dat is was Collin Timmer deed met de muziek van Plini. Check zijn muziek hier.

terug naar het overzicht
Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Nordwin Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland Spark the movement partner: Friesland college Spark the movement partner: RUG campus Friesland Spark the movement partner: Van Hall Spark the movement partner: Kek 2 Spark the movement partner: Friese Poort
Sluit menu