Diner van de Toekomst

Friese Poort • Peter Wegeling
Geen honger
Goede gezondheid en welzijn
Klimaatactie
Verantwoorde consumptie en productie

Friese Poort studenten bereidden en serveerden het Diner van de Toekomst aan de hand van de vijf principes van de Dutch Cuisine (ontwikkeld door de Friese topkok Albert vd Kooij) : CULTUUR – Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen we ons bevinden; GEZOND – Goed voor ons en onze aarde; NATUUR – Eerlijk en veelzijdig eten van wat de natuur ons biedt; KWALITEIT- We kopen, koken en eten bewust; WAARDE – We werken aan resultaten voor morgen.

terug naar het overzicht
Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Aeres Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland Spark the movement partner: Friesland college Spark the movement partner: RUG campus Friesland Spark the movement partner: Van Hall Spark the movement partner: Kek 2 Spark the movement partner: Friese Poort
Sluit menu