Stageplek: bepaal mee in de koers camping mbv SDGs

Watersportcamping Heeg • Karin Veldhuizen
Alle doelen

Watersportcamping Heeg is op zoek naar een student die graag wil meedenken in het bepalen van de koers van het bedrijf met behulp van de 17 SDGs.

Waar?
De Watersportcamping Heeg in Heeg zet al al jaren mooie duurzame stappen. Zij willen een positieve impact hebben op de lucht, water, grond en de mensen. Elke dag maken zij kleine stapjes naar positieve impact. Zo hebben zij ook De Grote Groene Agenda 2028 (zie afbeelding hieronder) opgesteld met doelen waar ze aan werken of aan willen gaan werken, en deze ook tegen 2028 hopen te behalen.

Zoals een No-Waste kast met “afval” van campinggasten. Spullen die campinggasten achter willen laten wanneer ze vertrekken, maar die wellicht nuttig kunnen zijn voor nieuwe campinggasten. Maar ook bijvoorbeeld het creëren en beheren van een moestuin, het aannemen van werknemers met een achterstand tot de arbeidsmarkt en nog veel meer.

Wat?
Nog niet eerder hebben zij de Ist-situatie, de huidige situatie, op de camping onderzocht om tot de gewenste Soll-situatie te komen. Dit willen zij gaan doen met behulp van de 17 SDGs. Dan weten zij nog beter waar ze in de toekomst op kunnen gaan sturen. Zij bieden graag een stageplek aan, aan een student die het leuk lijkt om hierin mee te denken.

Wie zoeken wij?
Iedere student die op zoek is naar een leuke, leerzame en veelzijdige stageplek is welkom. Lijkt jou dit wat en wil jij dit onderzoeken tijdens je stage? Solliciteer dan nu via de “Solliciteer nu”-knop onderaan via deze link.

Naast werken aan je onderzoek, werk je ook voor 50% mee binnen het bedrijf. Van groen en techniek tot schoonmaak. Van frontoffice tot inkopen. Van personeelsplanning tot protocollen schrijven of productontwikkeling. Zo krijg je niet alleen een holistisch beeld van de camping, maar krijg je ook echt de ruimte op alle fronten met ze mee te denken!

Illustratie door Gerco van Beek.

terug naar het overzicht
Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Nordwin Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland Spark the movement partner: Friesland college Spark the movement partner: RUG campus Friesland Spark the movement partner: Van Hall Spark the movement partner: Kek 2 Spark the movement partner: Friese Poort
Sluit menu