Platform met innovaties in energietransitie

Rijksuniversiteit Groningen | Campus Fryslân • Engelien Reitsma
Betaalbare en duurzame energie

Rijksuniversiteit Groningen en Campus Fryslân hebben een platform gemaakt met een overzicht aan innovaties op het gebied van energietransitie. De Energy Innovation Atlas (EIA). Klik hier om naar de Atlas te gaan.

De EIA biedt als ondersteuning voor organisaties bij de vele uitdagingen die er zijn om tot duurzame energievoorziening te komen. Er staan beknopte onderzoeksverslagen en korte filmpjes op het platform over concrete innovaties en projecten die momenteel wereldwijd in de energiesector worden uitgevoerd. Studenten hebben dit materiaal gemaakt tijdens masterclasses over innovaties in de energietransitie. In samenwerking met het Centre for Energy Economics Research (CEER) van de Rijksuniversiteit Groningen is dit unieke platform tot stand gekomen.

Professionals in de energiesector kunnen op deze manier aan de hand van het platform, verslagen en korte filmpjes raadplegen over de verschillende internationale initiatieven op het gebied van de energietransitie. Ook bevat de EIA nog meer informatie waarom het lastig is om innovaties, met name in de energiesector tot een succes te laten komen. Daardoor kan een frisse blik op de interessantste ontwikkelingen op het gebied van energietransitie nuttig zijn!

Bron: https://www.rug.nl/ceer/education/energy-innovation-atlas

terug naar het overzicht
Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Nordwin Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland Spark the movement partner: Friesland college Spark the movement partner: RUG campus Friesland Spark the movement partner: Van Hall Spark the movement partner: Kek 2 Spark the movement partner: Friese Poort
Sluit menu