Piepershow

ROC Friese Poort • Marieke van der Hoek
Geen honger
Verantwoorde consumptie en productie
Voor de Week van de Circulaire Economie heeft Fjild VerspillingsMarkt, ROC Friese Poort en De Friese Milieu Federatie op vrijdagmiddag 11 februari 2021 een lunch georganiseerd: De Piepershow! De lunch stond geheel in het teken van voedselverspilling en specifiek de aardappel. Studenten van de opleiding Gespecialiseerd kok aan de ROC Friese Poort in Sneek hebben onder leiding van Gerard Voskuilen en Roel de Honneurs acht prachtige gerechten gemaakt met de aardappel als hoofdingrediënt.
Voor de lunch waren er 32 gasten. Van boeren en horecaondernemers tot beleidmakers, culinair historici, en groothandel waren te gast om met elkaar het gesprek aan te gaan over voedselverspilling en mogelijke oplossingen voor in de toekomst.
Bron foto’s: https://www.verspillingsmarkt.nl/nieuws/
terug naar het overzicht
Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Aeres Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland Spark the movement partner: Friesland college Spark the movement partner: RUG campus Friesland Spark the movement partner: Van Hall Spark the movement partner: Kek 2 Spark the movement partner: Friese Poort
Sluit menu