Omrin Zwerfafval initiatieven

Omrin • Brandi Crandell
Duurzame steden en gemeenschappen
Klimaatactie
Verantwoorde consumptie en productie

Er zijn vele initiatieven te vinden als het gaat om circulariteit. Om een paar voorbeelden te noemen: Een man van 83 ruimt elke maandag en dinsdag zwerfafval op in Bilgaard. De dag na Koningsdag ruimt een groepje studenten het park op en er zijn nieuwe borden geplaatst die oproep doen om afval naar de stort te brengen in plaats van te dumpen op illegale stortplaatsen. Alle kleine initiatieven zorgen voor een groot verschil als het gaat om het opruimen van zwerfafval.

Omrin heeft nog meer initiatieven gehoord en gezien en houdt dit bij op hun pagina. Alles op de pagina heeft te maken met het opruimen van zwerfafval. Zo loopt Fardou 500 km dwars door Nederland van Groningen naar Zuid-Limburg om afval te rapen. De jeugdleden van Hallum ruimen de rommel in het hele dorp op en de Maritieme Academie wint de Skjin Wetterpriis, een bootje geprint van opgeviste plastic troep. Wil je alle initiatieven lezen? Klik dan hier om naar het artikel van Omrin te gaan voor meer initiatieven en beelden!

 

 

terug naar het overzicht
Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Nordwin Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland Spark the movement partner: Friesland college Spark the movement partner: RUG campus Friesland Spark the movement partner: Van Hall Spark the movement partner: Kek 2 Spark the movement partner: Friese Poort
Sluit menu