Nature Scenes

Friese Poort • Jordan van der Maas

Mijn naam is Jordan van der Maas, 21 jaar en gepassioneerd (wildlife)filmmaker. Op deze website vertel ik mijn verhaal, en vind je alle informatie over mijn films en producties.

Al van kleins af aan creëerde ik een grote passie voor de natuur. Allemaal te danken aan mijn familie waarmee ik op jonge leeftijd al in aanraking kwam met de natuur. En sindsdien heeft deze  bevlogen passie mij nooit meer losgelaten.

Bekijk hier de trailers:

Geïnspireerd door de BBC en De nieuwe wildernis wou ik ook mijn eigen natuurfilms gaan maken. Gebaseerd op mijn belevenissen in het veld. Ik maakte veel bijzondere dingen mee tijdens dagelijkse struin-tochten. Maar er waren weinig mensen die mij begrepen. Daarom had ik besloten om het allemaal in beeld te gaan brengen, zodat ik het later kon presenteren.

Maar de weg ernaartoe is niet altijd makkelijk geweest. Het ging met vallen en opstaan, en heb ik alles moeten leren van professionals. Maar het belangrijkste was de motivatie. Het begint toch altijd bij jezelf. Al snel kwam ik er achter dat alles mogelijk is door er eindeloos geduld voor te hebben en tot het uiterste te gaan. Gaande weg vond ik mijn eigen stijl en kwam de rest langzamerhand vanzelf.

Maar ik ben nooit uitgeleerd en dat vind ik juist het aller leukste aan mijn passie. Geen dag is het zelfde en ik ben altijd weer bezig met iets nieuws. De mogelijkheden zijn eindeloos zolang je er maar voor open staat. Dat is mijn drive en hiermee wil ik altijd het hoogst mogelijke bereiken.

Allemaal om de natuur een stem te geven en te zorgen voor een betere wereld!

Wil je de hele film bekijken? Neem dan contact op!  j.vandermaas98@gmail.com

 

terug naar het overzicht
Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Nordwin Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland Spark the movement partner: Friesland college Spark the movement partner: RUG campus Friesland Spark the movement partner: Van Hall Spark the movement partner: Kek 2 Spark the movement partner: Friese Poort
Sluit menu