Make it in the North x Sustainable Future

NHL Stenden en RUG • Engelien Reitsma
Waardig werk en duurzame groei

De eerste editie van de carrièrebeurs in Groningen sloeg gelijk aan met 400 bezoekers, dat er een tweede editie werd georganiseerd op 11 februari 2020, maar dan dit keer in Friesland. De tweede editie werd volledig in het Engels georganiseerd, zodat zowel nationale als internationale werkzoekenden in de noordelijke regio er terecht konden.

De scholen NHL Stenden en Rijksuniversiteit Groningen waren betrokken in het organiseren van de internationaal gerichte carrièrebeurs: Make it in the North x Sustainable Future. Samen met de noordelijke gemeenten en onder noordelijke instituten, zoals o.a. de FME, MetaalUnie, Philips en nog veel meer.

Samen zetten ze zich in om werkzoekenden te helpen in het vinden van een (inter)nationale baan of stageplek, in het creëren van baankansen en het bieden van informatie dat werkzoekenden kan helpen in het werk zoeken in het noorden.

Op het event werden workshops gegeven, gaven verschillende bedrijven een presentatie en kon je er je LinkedIn profielfoto laten maken, maar ook je CV laten checken.

Naast een fysiek event, heeft Make it in the North ook een eigen online platform, waarbij het doel van dit event ook nog online verder kan gaan in het verbinden van werkzoekenden en bedrijven!

terug naar het overzicht
Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Nordwin Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland Spark the movement partner: Friesland college Spark the movement partner: RUG campus Friesland Spark the movement partner: Van Hall Spark the movement partner: Kek 2 Spark the movement partner: Friese Poort
Sluit menu