Kinderboeken week “Reis mee!” … naar Duurzaamheid

Spark the Movement • Heleentje Swart
Betaalbare en duurzame energie
Duurzame steden en gemeenschappen
Klimaatactie
Leven in het water
Leven op het land
Verantwoorde consumptie en productie

Van 2 t/m 13 oktober is de Kinderboekenweek met het thema “Reis mee!”

Dit jaar is er een leuke spin-off met de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober in het kader van de Kinderboekenweek. “Reis mee!” … naar duurzaamheid!
Deze dag valt in de Kinderboekenweek en daarom is er deze dag een voorleesactie. Speciaal voor deze dag is er een boek gemaakt met illustraties van leerlingen van de Thomasschool in Leeuwarden, ‘Sem en Saar geven positieve energie’.

Het boek kan je hier downloaden. Het boek is voor de onderbouw, maar via de link zijn er ook boeken voor andere onderwijsniveaus te downloaden binnen hetzelfde thema.
Naast het lezen van boeken in de thema duurzaamheid, kan er ook een duurzame les gegeven worden. Voor inspiratie zoals de Duurzame Game, en nog veel meer, klik hier.

Wat ga jij met deze dag op school doen? Voeg je Spark toe aan onze eregalerij!

terug naar het overzicht
Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Nordwin Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland Spark the movement partner: Friesland college Spark the movement partner: RUG campus Friesland Spark the movement partner: Van Hall Spark the movement partner: Kek 2 Spark the movement partner: Friese Poort
Sluit menu