GEO-CIRCLE circulaire awareness

Erasmus+ • Kees Siderius
Kwaliteitsonderwijs
Leven in het water
Leven op het land

Van 24 t/m 28 september 2019 heeft een achttiental docenten uit Tsjechië, Duitsland en Nederland onder aansturing van het IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) aan de inhoud en uitvoering van het circulair economie project GEO-CIRCLE gewerkt. Dat is een project dat de circulaire awareness bij leerlingen en docenten vergroot.

Meer informatie over de internationale JAB-project Geo Circle, lees je hier. Het staat op een website van het Europese Nationaal Agentschap van Erasmus+. Daarnaast hebben ze nog een extra nieuwsbericht geplaatst in de rubriek ‘Waar is de Erasmus+ vlag?’. Toegekende projecten hebben van het NA Erasmus+ een vlag ontvangen, die wordt gebruikt bij projectbijeenkomsten in binnen- en buitenland. Waar is de vlag van Erasmus+ gespot?

Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Nordwin Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland
Sluit menu