Friesland College is 3e duurzaamste school – SustainaBul MBO 2021

Friesland College • Frank van Hout
Kwaliteitsonderwijs

De SustainaBul is dé Nationale verkiezing van Nederlandse universiteiten en hogescholen op het gebied van duurzaamheid. Ontstaan door studenten, die het onderwijs wil inspireren om in te zetten op een duurzamere samenleving, te beginnen bij het onderwijs. De verkiezing werkt middels een ranglijst, waarbij getoetst wordt op verschillende onderdelen binnen het onderwijs, middels de Whole School Approach methode (curriculum, bedrijfsvoering, professionele ontwikkeling, didactiek en omgeving).

Sinds de laatste jaren is er ook een verkiezing voor het middelbaar beroepsonderwijs, de SustainaBul MBO editie. In de voorgaande jaren viel Friesland College net buiten de top 3, maar het is ze dit jaar gelukt om op de 3e plek in de ranglijst te staan! De eerste plek in de ranglijst gaat dit jaar naar Koning Willem 1 College in Den Bosch en op de tweede plek staat Yuverta uit Dordrecht.

Bekijk hier de gehele livestream vanaf 3:59 (intro vanaf 0:40) voor de uitreiking van de SustainaBul MBO op vrijdag 10 december.

Lees voor meer informatie over de SustainaBul op: www.sustainabul.com

(Bron)

terug naar het overzicht
Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Aeres Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland Spark the movement partner: Friesland college Spark the movement partner: RUG campus Friesland Spark the movement partner: Van Hall Spark the movement partner: Kek 2 Spark the movement partner: Friese Poort
Sluit menu