Erfgoed – Erf Goed!

cbs Op de Hoogte • Marian van der Zwaag (GoBoom - vernieuw, groei & bloei) - Projectleider
Duurzame steden en gemeenschappen
Kwaliteitsonderwijs
Leven op het land
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Doel: Schoolkinderen en de gemeenschap op een interactieve en creatieve manier bewust laten worden ‘hoe om te gaan met de ‘schepping’ & met elkaar’. Dit doen we binnen het thema Erfgoed – Erf goed! Het is een samenwerking tussen basisschool, kerk, dorp en bedrijven. Inclusief een projectdag met lessen op school over rentmeesterschap, en lessen buiten de school, zoals een interactieve beleefroute door het dorp, een bezoek aan een bedrijf met passie voor duurzaamheid en recylcing. Ook het maken van kunstwerken van oude spijkerbroeken – als onderdeel van de beleefroute met Upcycling!

Erfgoed – Erf goed! was een succesvolle samenwerking tussen PKN Burum, CBS Op de Hoogte, gemeenschap Burum en de bedrijven Opnieuw – met passie voor duurzaamheid (Buitenpost) en GoBoom – vernieuw, groei & bloei (Kollum) met een prachtig eindresultaat!!

Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Nordwin Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland
Sluit menu