Chefs van de toekomst – feeding the planet

Roc friese poort • Gerard Voskuilen
Kwaliteitsonderwijs
Leven in het water
Partnerschap om doelstellingen te bereiken
Verantwoorde consumptie en productie

Studenten, boeren, koks en lectoren ontwikkelen het diner van de toekomst, in het kader van Feeding the Planet. Dit doen ze op basis van de 5 principes van Dutch Cuisine -http://dutch-cuisine.nl

Cultuur – Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen we ons bevinden

Gezond – Goed voor ons en onze aarde

Natuur – Eerlijk en veelzijdig eten van wat de natuur ons biedt

Kwaliteit – We kopen, koken en eten bewust

Waarde – We werken aan resultaten voor morgen

terug naar het overzicht
Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Aeres Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland Spark the movement partner: Friesland college Spark the movement partner: RUG campus Friesland Spark the movement partner: Van Hall Spark the movement partner: Kek 2 Spark the movement partner: Friese Poort
Sluit menu