Body Activity

Friesland College • Lewis Abusomwan
Goede gezondheid en welzijn
Partnerschap om doelstellingen te bereiken
Vrede, justitie en sterke publieke diensten
Waardig werk en duurzame groei

Op 24 mei kwam Body activity op de eerste editie van ‘Global Land’ festial, een festival over duurzaamheid en de 17 Sustainable Development Goals (SDGs), georganiseerd door de leerlingen van Friesland College.

In het kader van sociale inclusie en maatschappelijke bijdrage, sport Body Activity graag met mensen met een beperking. Op het festival ‘Global Land’ maakten studenten van Friesland College kennis met Body Activity. In overleg met begeleiders en de sporter zelf, kunnen doelen opgesteld worden waarbij het team van Body Activity de ondersteuning biedt. We leven in een stressvolle maatschappij en Body Activity is zich daar bewust van. Daarom bieden zij mental coaching aan voor dat beetje extra motivatie waar men soms behoefte aan heeft.

Body Activity is een jong, verfrissend team dat klaar staat voor iedereen. Door te richten op verschillende aspecten van jouw leefstijl, helpen zij jou doelen te behalen.
Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Meer weten? Kijk dan op: www.bodyactivity.nl

Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Nordwin Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland
Sluit menu