2e leven voedselafval voor horeca

NHL Stenden • Elena Cavagnaro
Duurzame steden en gemeenschappen
Industrie, innovatie en infrastructuur
Verantwoorde consumptie en productie

Audrey, masterstudent Hotel Management School, vindt dat de toerismesector al best vervuilend is en dat daar veel kansen liggen om een circulaire slag in te slaan. Zij heeft haar onderzoek daarom gericht op het hergebruik en het vermijden van afval, met name in de horeca. Voor haar onderzoek gaat ze enquêtes afnemen om te kijken naar de kennis en houding van de respondenten. Ze zegt dat je ondanks met de juiste kennis, nog steeds het oude gedrag kan voortzetten en zij wil graag de horecaondernemingen stimuleren om meer aan hergebruik te doen.

Meer erover lezen? Klik hier om naar het artikel van Leeuwarder Courant te gaan.

Genomineerd voor de LC Awards
Audrey is met haar project genomineerd voor de LC Awards, jaarlijks georganiseerd door de Leeuwarder Courant, waar studenten met hun projecten worden geselecteerd op inspiratie, originaliteit en denkkracht.

Naast dit project, zijn er nog 16 andere projecten genomineerd voor de LC Awards. Bekijk ze in de Eregalerij en breng ook jouw stem uit!

>> Stem hier op jouw favoriete project vóór 6 juni! <<

terug naar het overzicht
Spark the movement partner: NHL Stenden Spark the movement partner: Omrin Spark the movement partner: Nordwin Spark the movement partner: Rabobank Spark the movement partner: FB Oranjewoud Spark the movement partner: Provincie Friesland Spark the movement partner: Friesland college Spark the movement partner: RUG campus Friesland Spark the movement partner: Van Hall Spark the movement partner: Kek 2 Spark the movement partner: Friese Poort
Sluit menu